Smartlog v3 » tiangtiang » KÆRLIGHED til Cake
Opret egen blog | Næste blog »

KÆRLIGHED til Cake

7. Dec 2012 09:17, tiangtiangGår, t det bare fantastisk? Dens bryllupskage af billedhugger / kage designer Louise Hill fra kærlighed til Cake, at hun skabte for hendes meget eget bryllup. Louises baggrund er i særlig makeup og væsen FX - gør blod og indvolde til film og tv (herunder oprettelse af kroppens dele til BBCs Holby City!). Hun bruger nu sine evner til at gøre kage skulpturer og har vundet priser gør så! ... Check disse ud .... ville du ikke bare elske en til dit bryllup?
"Det får var for mit eget bryllup kjoler til unge august sidste år! Han er en walisisk spotting show får, er jeg walisisk så vi troede det hensigtsmæssigt. Jeg gjorde ham ved hjælp af vanille svamp med vanille buttercream og chokolade for detaljerne. Jeg bruger ikke fondant på mine kager, kun svamp buttercream og chokolade. "
"Det havskildpadde er min underskrift kage. Han vandt mig guld ved Cake Show 2009 "" Denne hedge kage blev lavet til et bryllup sidste år. Jeg elsker at lave kager, bryllupskjoleri  som ingen har set før. Enkle ideer bliver spændende Når der er fremstillet i kage. "" Billy Bragg blev foretaget for en fan. Billy Bragg selv derefter featured det på hans hjemmeside, som var fantastisk! "

Louise bor i Stoke Newington, og vil levere til Greater London (eller yderligere hvis overtalt). Jeg tror Disse kager er bare noget andet. Gør tjek hendes hjemmeside for mere info, elsker at Cake.

Relaterede