Smartlog v3 » tiangtiang » Vinter Bryllup varme med Fuchsia, Teal og Pewter
Opret egen blog | Næste blog »

Vinter Bryllup varme med Fuchsia, Teal og Pewter

10. Dec 2012 04:25, tiangtiangWinter Wedding Inspiration board skabt af Helen Carter, en London-baseret bryllup planner - dens blot gorgeous, så tak Helen for at tage sig tid til at sætte det sammen, og for at tale os gennem dine ideer til den perfekte vinter bryllup (efter at have set nedenstående jeg ville ønske, jeg ' d havde du klar til at tilbyde mig en smule af vejledning til mine!)

Jeg er meget glade for, at Emmie nylig bedt mig om at oprette en inspiration bord med en vinter tema for Little Miss Wedding. For dette board jeg ønskede at skabe et design, der kunne bruges i hele vintersæsonen, ikke bare til jul, med en varm og hyggelig, men alligevel stilfuld og glamourøs, føler.
For at undgå, at bestyrelsen føler for festlig Jeg besluttede ikke at bruge den traditionelle kombination af rød og guld, og i stedet valgt et levende skygge af fuchsia gået sammen med vinterlige tin og krikand. Jeg føler denne palet ville passe næsten enhver vintervejr, ser slående mod en snedækket eller kølig baggrund, eller føler varm og indbydende, hvis det er vådt festkjoler online og blæsende.

Jeg forestiller mig dette brylluppet skal finde sted i slutningen af ​​eftermiddagen, med en romantisk ceremoni efterfulgt af gløgg og varme pindemadder foran en brølende åben ild. For at øge vinter tema jeg ville have spredninger af falske sne omkring modtagelse plads, og ville bruge store, strukturerede blomsteragtige centrepieces at skabe en effekt. Jeg elsker tanken om udformningen døråbninger med nøgne grene sammenflettet med hvide og lilla blomster, med hængende votives og kulørte lamper tilføje et strejf af varme og frost-lignende gnistre.

I løbet af aftenen vil jeg forvandle rummet med farvet lys til at skabe en livligere, næsten natklub-lignende, atmosfære. Jeg kan godt lide tanken om at dække loftet med kulørte lamper til at skabe indtryk af en klar, vintertemperatur himmel, og forestille sig en funky band holde alle dans indtil de små timer. Sky lanterner vil afrunde det fest, med bacon sandwich og varm chokolade til rådighed til at holde ud om vinteren chill.

Af den måde Helen Carter har et særligt tilbud på i øjeblikket for alle søger at drage fordel af hendes bryllupsplanlægning tjeneste som hun tilbyder en 20% rabat. kjoler til bryllup Klik her for mere info om denne fantastiske rabat med Helen Carter.

Foto Credits:
Blomster: Dee Akright via Project Wedding
Winter scene: De fotografer via Style mig temmelig
Grey brudepige kjole: Monsoon
Tabel navn: Jose Villa via Style mig temmelig
Ceremony: Project Wedding
Lilla træ: Troy Photography via Style mig temmelig
Brud og brudgom: Scott Zuehlke Photography
Grøn brudepige kjole: Lazaro
Cake: Maisie Fantaisie
Votivlys: Sage Inspired By Life
Brudekjole: Ines Di Santo
Reception indstilling: JL Designs via Brenda Wedding Blog
Frosty blade: Flickr

Jeg vil være udstationering top Wedding tips fra Helen Carter snart så sørg for at tjekke tilbage LMW for hendes tips og lad mig vide hvad du synes om denne gorgeous inspiration board!

Relaterede