Smartlog v3 » tiangtiang » Virkelige liv Wedding - Gems og Ali
Opret egen blog | Næste blog »

Virkelige liv Wedding - Gems og Ali

10. Dec 2012 04:21, tiangtiangEn afslappet familie bryllup i Yorkshire, England. Jeg elsker bare dækker Real Life Bryllup og dette er ingen undtagelse - disse fantastiske fotos er taget på Gems og Alis rustikke og meget fastsat tilbage bryllup i Yorkshire Dales. Hvad en gorgeous par og hvad en strålende dag - ifølge Gemma det var en lille, familie afslappet bryllup med friske blomster, vintage busser og masser af musik og latter.

Gems kiggede absolut fantastisk i en kjole og skuldertræk fra Morgan Davies, de fantastiske guld peep tæer fra LK Bennett og strømpebåndet lånt fra hendes søster, Nix. Hendes buket blev gjort for hende af hendes talentfulde korte kjoler søster (som er en have designer og kan gøre underværker med bryllup blomster) fra årstidens friske blomster, mens konfetti blev tørret lavendel og kornblomster i små netto bundter bundet sammen med hvidt bånd. Brudepiger bar deres eget valg af kjoler.

De hyrede vintage busser fra Yesteryearcars.co.uk at tage gæster til og fra kirken, som bare kiggede fantastisk, mens det lykkelige ægtepar rejste med stil i en gammel veteranbil (fra Classic Vintage og Travel). Brylluppet reception derefter fandt sted i hjemmet hos en stor ven af ​​familien, hvor de vin og dined natten væk og nød de smukke haver. Takket være Ali og Gems for at lade mig dække deres bryllup, og for Orhan fra Candophotography for at dele disse fantastiske billeder med us.The par havde også en fest i London for nogle af deres familie og venner, sort kjole men for det meste deres forældres familie og venner, som vi weren 't stand til at invitere til den intime Yorkshire bryllup, fordi deres numre var så stram.

Gemmas bedste bit om dagen:
"Tjenesten for mig - den utrolige musik vi havde og sige vores løfter - Jeg følte mig så til stede og så følelsesladet. Det er stadig gør mig godt op, når jeg tænker over det "

Relaterede